Româncă terorizată în Marea Britanie: i-au smuls crucea de pe mormântul fiicei sale şi au înfipt-o invers, în faţa casei

Florica Ţîru, o româncă de 45 de ani care locuieşte de 11 ani în Marea Britanie, trăieşte de câteva zile un adevărat coşmar. Persoane necunoscute i-au vandalizat mormântul fiicei sale, i-au luat de acolo crucea şi au înfipt-o în faţa casei femeii, cu susul în jos. La şase zile de la primul incident, românca s-a trezit cu geamul spart de o cărămidă.

Ziarele britanice spun în aceste zile povestea Floricăi Ţîru, o româncă de 45 de ani care trece printr-o adevărată dramă. Femeia care locuieşte în Clover Court, Willesborough, Ashford, stă în Marea Britanie de 11 ani şi, în câteva zile, viaţa ei s-a transformat într-un coşmar. Iniţial, femeia a găsit în faţa casei crucea de pe mormântul fiicei ei, întoarsă invers şi înfiptă în pământ. Pe geam era scris „RIP“ („rest in peace“ – odihnească-se în pace). Florica Ţîru a aflat de crucea înfiptă în faţa casei de la o vecină care i-a bătut la uşă şi a întrebat-o dacă a văzut ce s-a întâmplat afară.

Fiica femeii, Ana-Maria, născută cu paralizie cerebrală, a încetat din viaţă în iulie 2010, la vârsta de 10 ani, după cum arată Daily Mail. „Doar foarte puţini oameni ştiau unde este mormântul fiicei mele. Sunt atât de supărată şi de rănită! Vreau să pun crucea înapoi, dar sunt speriată că va fi luată din nou“, a declarat femeia pentru Daily Mail.

La câteva zile după groaznicul incident, o cărămidă a fost aruncată prin geamul femeii, acelaşi geam pe care fusese scris „RIP“, conform site-ului britanic de ştiri kentonline.co.uk. „Vreau să se facă ceva ca să mă simt în siguranţă. Nu pot să mai rezist, am ajuns la o limită. Mi-e frică pentru viaţa mea, mi-e teamă că mă vor răni. Vreau ca poliţia să facă ceva legat de asta“, a spus românca pentru kentonline.co.uk. Conform aceleiaşi surse, Florica locuieşte singură.

Ea mai are doi copii, de 25 şi 27 de ani, care locuiesc în Londra. Femeia spune că nu ştie de ce i-ar putea face cineva aşa ceva. Deocamdată, nu se ştie dacă este vorba de un atac rasial sau un act de vandalism fără motiv.„Poliţia din Kent cunoaşte incidentele şi urmăm toate procedurile. Cei care au informaţii în legătură cu aceste fapte sunt rugaţi să contacteze Poliţia Kent“, a declarat un reprezentat al Poliţiei pentru kentonline.co.uk.

sursa: adevarul.ro

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri