România s-a trezit. Peste 100.000 de români în stradă doar la București. Au apărut violențe!Imagini Live

Este o nouă seară a protestelor în întreaga Românie și se pare că numărul celor ieșiți în stradă va fi un număr record. Este cel mai mare miting de protest de la Revoluție până în prezent și chiar dacă la ora actuală sunt peste 200.000 de oameni în stradă în întreaga Românie, numărul protestatarilor continuă să crească.

La această oră (estimare oficială ora 21.00)  în Piața Victoriei din Capitală sunt peste 100.000 de mii de români care scandează în fața Guvernului. Vezi mi jos imagini live din Piața Victoriei. Din păcate la ora 22.30 au izbucnit incidente violente în Piața Victoriei:


La ora  21:00  Toate bulevardele din zona Victoriei  sunt blocate, iar piata este ocupata in totalitate. In continuare, grupuri mari de oameni se indreapta spre sediul Guvernului, o mare parte venind cu metroul.

Un incident a avut loc la manifestatia din Piata Victoriei, unde mai multi protestatari au aruncat cu sticle pline cu pietre spre gardul de la intrarea principala a Guvernului. De asemenea, cativa protestatari au aruncat cu mai multe petarde in curtea Guvernului.

“Prostul satului face legea in Romania”, “Guvern de slugi”, “Sunt aici pentru ca tu nu ai votat”, “Desteapta-te, romane”, “Noapte de noapte cerem dreptate”, “Alta intrebare: Cand dai abrogare?”, “Iordache, mama ta stie cu ce te ocupi? E mandra de tine? Hotule!”, “Sa va fie frica, tara se ridica”, sunt doar cateva din mesajele scrise pe pancartele manifestantilor.

Situația din țară:

Circa 500 de protestatari pe străzile oraşului Tulcea.

Circa 15.000 de manifestanţi protestează în Piaţa Victoriei din Timișoara.

Peste 20.000 de persoane la protestul din centrul Clujului.

aproximativ 10.000 de oameni sunt în stradă la Sibiu.

Câteva mii de persoane protestează în centrul Craiovei.

Protestatarii au blocat parţial circulaţia pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri