Sfat pentru românii care ies în stradă: Nu răspundeți la provocări

În această seară se anunță o imensă miscare de protest în România și orice se poate întâmpla atunci când  mulțimi mari de oameni se află în stradă. Chiar dacă până acum mișcările de protest au fost pașnice, cu excepția unor tentative de rupere a gardului de la Guvern de aseară, cel mai ușor de discreditat un protest este prin incitarea la violență.

De obicei apar grupuri mici de oameni care atacă forțele de ordine sau pur și simplu sparg niște geamuri și distrug tot ce se află în calea lor. Aceste grupuri, foarte bine organizate pot denatura scopul a zeci de mii de oameni care se adună ca să protesteze pașnic. Nu vă lăsați cuprinși de îndemnurile la violență și nici nu vă panicați în cazul în care vedeți că există astfel de grupuri violente lângă voi.

Cea mai bună  metodă de demascare a acestor indivizi nu este intrarea în o formă de conflict de ei ci îndepărtarea rapidă de ei. Acest tip de persoane încearcă să acționeze la adăpostul mulțimii, în anonimat pentru a nu suferi consecințele actțiunilor lor violente. Dacă oamenii pașnici se îndepărtează de ei, atunci pot fi foarte ușor observați atât de forțele de ordine și chiar de camerele de luat vederi ale mass-media.

Prin urmare nu uitați că orice formă de violență poate duce la o discreditare a întregului protest.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri