Aurelia Cristea, inițiatoarea legii antifumat a demisionat azi din PSD

Fosta deputată PSD, Aurelia Cristea, care a devenit extrem de cunoscută în România  datorită faptului că a fost inițiatoarea legii antifumat și-a dat demisia din organizația PSD Cluj.  Cristea a transmis , într-o postare pe Facebook, că motivul demisiei sale îl constituie adoptarea celor două ordonanțe privind grațierea și modificarea Codului Penal.

“În cursul zilei de astăzi am depus demisia mea din rândurile Partidului Social Democrat. O decizie luată în zorii unei zile care a urmat unei seri și nopți negre pentru România și pentru noi toți…Lor le doresc succes, eu însă mi-am pierdut speranța că mai pot schimba ceva din interior. După 20 de ani!”, a transmis fostul deputat.

Cristea era membru al Partidului Social Democrat încă din 1996 ocupând la un moment inclusiv funcția de ministru pentru dialog social.

“Am simțit direct efectele nepotrivirii dintre aceste principii și abordarea unora dintre oamenii politici, dar am rămas fidelă lor indiferent de consecințe. Într-un astfel de moment, cred că avem fiecare datoria morală să nu rămânem indiferenți. Iar eu nu pot acorda girul meu, chiar din calitatea de membru, unui grup infracțional aflat vremelnic în fruntea PSD și , din păcate, al țării. Sunt convinsă că există un număr suficient de mare de membrii ai Partidului Social Democrat care se ghidează după aceleași principii sănătoase. Sunt convinsă că exact ei vor sta la baza reformării necesare și reconstrucției de credibilitate pe care o consider vitală în acest moment. “, a mai spus Aurelia Cristea, citată de profit.ro

Vezi mai jos mesajul complet al fostei membre a PSD:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri