Românul care se întorcea din Italia cu autocarul a fost găsit decedat. Era dat dispărut de membrii familiei

Românul în vârstă de 39 de ani, dispărut de zile bune în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul, a fost găsit decedat. Informația a fost confirmată de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț pentru publicația Ziar Târgu Neamț. Bărbatul a fost găsit mort într-o gară de pe teritoriul Italiei, ne-a spus o rudă de-ale sale.

„Ignat Constantin a fost găsit, dar din păcate fără viață. Mulțumim tuturor pentru ajutor! Nu știm detalii mai multe la momentul actual, dar o să revenim cu informații dacă aflăm. Dumnezeu să te ierte!”, a anunțat o rudă pe rețelele de socializare.

Constantin Ignat (zis „Ciripelu”), originar din Târgu Neamț, era dat dispărut de familie de câteva zile. El a plecat din Italia cu autocarul, dar nu a mai ajuns acasă, fiind văzut ultima dată granița Italiei cu Slovenia.

Bărbatul ar fi coborât în mod voluntar din autocar, la granița dintre Italia și Slovenia și nu s-a mai prezentat pentru a continua drumul

„Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă de-ale sale cu câteva zile în urmă.

Anunțul privind dispariția sa a fost intens mediatizat pe rețelele de socializare. Din nefericire, Constantin a fost găsit decedat pe teritoriul Italiei.

La acest moment nu se cunosc mai multe amănunte. Vom reveni cu detalii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri