Din cauza ninsorilor, circulația TIR-urilor ar putea fi interzisă! Arafat: „Trebuie să se înțeleagă că în timpul viscolului este foarte greu să se deblocheze drumul”

Autoritățile vor lua măsuri în ceea ce privește situația creată de vremea nefavorabilă. Raed Arafat a mărturisit, pentru Antena 3, că circulația TIR-urilor ar putea fi oprită.

“În cazul în care continuă viscolul, este posibil ca TIR-urile şi maşinile de tonaj mare să nu le mai lăsăm deloc să treacă pe aceste drumuri, să le oprim unde în grupuri, până se rezolvă problema, până sunt deszăpezite drumurile.

Trebuie să se înţeleagă că în timpul viscolului este foarte greu să se deblocheze drumul, pentru că zăpada ajunge din nou pe drum”, a declarat Raed Arafat, la o Antena3.

Nu mai puțin de 12 drumuri naționale au fost deja închise din cauza zăpezii, iar în țară traficul se desfășoară cu mare dificultate.

Oprirea circulației TIR-urilor va însemna o problemă uriașă în lanțurile de aprovizionare. Este posibil ca anumite produse să lipsească de pe rafturile magazinelor.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri