Video | Fiul unei românce din Italia, împins sub tren de un coleg.

Fiul în vârstă de 14 ani al unei românce cu domiciliul în provincia Monza (Lombardia) este victima unei tentative de omor după ce a fost împins spre un tren în mișcare de un tânăr de aceeași vârstă cu el. Băiatul a căzut sub tren și s-a salvat printr-un miracol: „A fost foarte norocos”, au declarat anchetatorii conform Corriere della Sera.

S-au certat de la o fată

Totul a început după ce băiatul român a primit niște sms-uri de la o fată, în timp ce se afla în gara din Seregno unde aștepta trenul spre casă.

Un grup de colegi, printre care unul care o plăcea și el pe fata respectivă, l-a urmărit și atacat. Agresorii l-au lovit de mai multe ori, în timp ce un tânăr a încercat să-l dezbrace de hanoracul alb, marca Lacoste, cu care era îmbrăcat.

Băiatul a reușit să scape și s-a îndepărtat ajungând la peronul de unde urma să ia trenul spre casă. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum a fost urmărit însă de grupul de agresori și atacat di nou.

La un moment dat, unul dintre adolescenți l-a împins cu putere spre un tren în mișcare.

Băiatul s-a lovit cu capul de tren, apoi a căzut pe șine. În mod miraculos, după cădere a rămas blocat în spațiul dintre peron și trenul în mers, ceea ce i-a salvat viața. În imagini se vede cum tinerii, speriați, au sărit să-l ajute.

Vă avertizăm că în video de mai jos sunt imagini cu un puternic impact emoțional

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri