Românul din Italia care i-a dat foc iubitei în fața copiilor și-a recunoscut fapta

Astăzi, 1 octombrie, presa italiană a anunțat că românul care i-a dat foc partenerei sale în fața copiilor, și-a recunoscut vinovăția în fața anchetatorilor și acum a fost plasat în arest la domiciliu, urmând să-și așștepte sentința dată de judecători. El va locui în casa fratelui său și conform informațiilor prezentate de presa italiană, negociază cu anchetatorii o sentință de 3 ani de închisoare.

În luna iulie a acestui an, dupa o cearta, barbatul,pe nume Alexander Edec Ionut, in stare de ebrietate, a turnat alcool pe femeie si i-a dat foc, chiar in fata celor doi copii mici, care au asistat socati la intreaga scena.

Tanarul roman, de 24 de ani, a fost arestat imediat de carabinieri pentru vatamare corporala grava. Sotia fusese victima abuzurilor partenerului de viata in repetate randuri, dar refuza sa depuna plangere la politie. Dupa ultimul atac insa, si-a denuntat sotul, care oricum se afla in vizorul politiei, pentru diverse infractiuni marunte.

Iată ce spuneau la vemea respectivă despre tânărul român de 24 de ani cei care îl cunoșteau, conform Pro TV:

Nicolae Harabagiu, vecin: “O batea pe nevasta-sa si ea l-a reclamat la politie, acolo, in Italia. Si in momentul in care a aflat ca l-a turnat la politie, el s-a razbunat si i-a dat foc. Serviciu nu avea, copii avea de intretinut si mai se iscau certuri si el o lua la bataie.”

Silvia Bucur, vecina: “Intrase intr-un anturaj prost, cu bautura… S-a lasat dus de valul asta cu bautura si asta s-a intamplat.

Vezi aici știrea din presa italiană.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri