Un italian, condamnat luni de munci agricole pentru că a jignit o româncă

Judecătorii italieni nu glumesc când este vorba de insulte rasiste și se pare că sunt și extrem de inventivi atunci când hotărăsc pedepsele.

Un italian de 22 de ani a fost condamnat joi, 29 septembrie,  la Roma, la noua luni de munca agricola, pentru ca a insultat o romanca intr-un autobuz, relateaza Corriere della Sera, citat de News.ro. Judecatorul l-a condamnat pe Michel Savoni sa “lucreze pamantul in urmatoarele noua luni”, la Roma.  

Tanarul a fost gasit vinovat pentru insulte rasiste. El isi incepe vineri pedeapsa.

“Mergi si aseaza-te pe ultimul scaun din autobuz, pentru ca mirosi urat, esti o tarfa romanca. Si sa nu te misti fara permisiunea mea. Altfel te bat”, i-a spus Savoni unei romance de 27 de ani, in iunie 2013, intr-un autobuz din capitala italiana.   
Soferul autobuzului a fost scandalizat de amenintari si a sesizat politia, care a deschis o ancheta, anchetă care până la urmă s-a soldat cu condamnarea tânărului italian. 
Merită subliniat și spiritul civic al șoferului de pe autobuzul în care s-a petrecut acest incident, șofer care nu a ezitat să îl trimită în fața legii pe italianul de 22 de ani. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri