Video: Andra a mărturisit că s-a îmbătat și l-a făcut de râs pe Măruță

Chiar dacă Andra are imaginea uneia dintre cele mai simpatice și la locul ei  artiste  din România se pare că face și ea boacănele ei. Vedeta le-a povestit fanilor săi că se distrează indiferent de situație  şi a dezvăluit  un episod pe care aproape nimeni nu îl știa despre ea.

Andra a spus, în interviul video, că nu este o mare  amatoare de bairamuri în cluburile de fițe, unde băutura curge în valuri, deoarece se poate simţi bine şi cu apă plată! S-a întâmplat o dată însă să bea alcool, iar atunci gura a vorbit fără ea.

În prima sesiune video de întrebări şi răspunsuri de pe site-ul ei, Andra a dezvăluit un lucru neştiut de fanii săi, ceva inedit, după cum i-au cerut aceştia. Mai exact, faptul că, deşi nu consumă alcool, s-a întâmplat o dată ca, pe când era în vizită la socrii săi, să bea două pahare de vin, iar acest lucru a costat-o scump.

“Eram la Târgu Jiu, la socrii mei şi stăteam la poveşti cu dânşii. Avem o relaţie extraordinară, mă iubesc foarte mult şi m-au primit în familia lor ca pe o fiică a lor. Ei bine, eu nu beau alcool, nu mă distrez mai mult dacă beau acest lucru. Cu apă plată mă distrez foarte bine. Pe când eram la Târgu Jiu, la socrii mei, am acceptat să beau un pahar de vin, apoi al doilea, şi, ce crezi, m-am ameţit pentru prima dată în viaţă mea, aşa că socrii mei au auzit atunci din gura mea cele mai tari poveşti despre Măruţă. Am povestit tot ce trebuia şi ce nu trebuia. Aşa că a fost cu plâns şi cu râs în seara aia. Uşor-uşor însă, după o jumătate de oră, am şi adormit”, a povestit artista.

Vezi mai jos interviul integral:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri