S-a aflat adevărul despre media de licență și a anilor de studii a șefei DNA

Publicația ”Cotidianul” a publicat  acum câteva zile media de absolvire a celor 4 ani de studiu la Facultatea de Drept a Laurei Codruța Kovesi ca fiind 6.41.

 O medie care a fost preluată ca fiind adevărată de zeci de publicații din România dar și de mii de utilizatori de rețele sociale. O adevărată furtună s-a stârnit în mediul online și comentariile acide la adresa șefei DNA nu au întârziat să apară.

Bugetul.ro a făcut o solicitare scrisă către Universitatea Babeș-Bolyai pentru a afla cum stau lucrurile cu adevărat, imediat ce subiectul a ajuns în atenția opiniei publice și a început să fie promovat în rețelele de socializare.

Luni, 6 martie,  Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai,  a răspuns solicitării bugetul.ro și a precizat că Laura Codruța Lascu, actuală Kovesi a avut media anilor de studiu 9.41, iar cea de licență 8.66.

Prin urmare informația prezentată de Cotidianul s-a dovedit a fi una falsă. Vezi aici articolul din bugetul.ro precum și adresa oficială de la Universitatea Babeș-Bolyai.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri