S-a aflat cauza incendiului în care o fetiță româncă de 6 ani a murit arsă de vie

Sofia Maria, fetița în vârstă de șase ani care a murit carbonizată în rulota părinților săi de pe bulevardul Mamaia din Constanța, a fost luată acasă, ieri, 7 septembrie, de unchiul ei, pentru a fi înmormântată.

În același timp, locul în care copila a murit s-a transformat într-un altar unde oamenii au aprins lumânări și au pus flori a relatat Observator.tv.

Sofia va fi înmormântată de rude, având în vedere că părinții ei se află în continuare în spital, tatăl având arsuri pe pe toată  suprafața corpului.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că rulota ar fi explodat din cauza faptului că sursa de încălzire și de gătit fusese modificată astfel încât să funcționeze cu GPL. Mai mult, în momentul în care a izbucnit incendiul, rulota se afla în deplasare, iar femeia încerca să facă duș.

Specialiștii în domeniu au precizat că în timpul deplasării, sistemul de încălzire și de gătit ar trebui să fie închis.

Potrivit medicilor din Constanţa, tatăl fetiţei a suferit arsuri de gradele 2 şi 3 pe 40% din suprafaţa corpului, în timp ce mama copilei a suferit arsuri pe 20% din corp. Cei doi au fost transferaţi în Capitală pentru continuarea tratamentului.
Cel de-al doilea copil al celor doi soţi a ajuns şi el la spitalul din Constanţa, însă, din fericire, nu a suferit arsuri.

Tragedia s-a produs pe bulevardul Mamaia din Constanţa, după ce rulota în care se aflau cei patru a luat foc în mers. Bărbatul aflat la volan a tras pe dreapta, iar imediat după ce a oprit, o explozie s-a produs în interiorul rulote

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri