S-a descoperit ce s-a întâmplat cu Andreea, românca de 27 de ani dispărută în Italia. Lacrimi îndurerate pentru familie

Descoperirea înfiorătoare a rămășițelor lui Andreea Rabciuc, o tânără în vârstă de 27 de ani dispărută în luna martie a anului 2022, a avut loc în după-amiaza zilei de 20 ianuarie 2024. Rămășițele acesteia au fost găsite într-o cabană abandonată din localitatea Montecarotto, provincia Ancona, în regiunea Marche din Italia, conform informațiilor furnizate de ziarul Corriere Adriatico.

Cabana se afla la doar câteva sute de metri distanță de locul unde Andreea a fost văzută ultima dată. Această descoperire reprezintă o întorsătură tragică în cazul dispariției sale, care a rămas un mister timp de aproape doi ani.

Andreea Rabciuc a dispărut în noaptea dintre 11 și 12 martie 2022, după o ceartă cu iubitul ei, Simone Gresti, care este în prezent singurul suspect în acest caz și este anchetat pentru sechestrare de persoană. În acea noapte, Andreea a părăsit o petrecere care a avut loc într-o rulotă din Montecarotto, însoțită de doi prieteni, Aurora și Francesco, precum și de Simone Gresti, iubitul ei. La momentul dispariției, ea purta o geacă albă, o bluză gri cu un desen cu Tom și Jerry atât pe partea din față, cât și pe blugi, și o pereche de pantofi negri, având asupra ei un rucsac verde. Hainele găsite împreună cu rămășițele umane par să fie compatibile cu cele purtate de Andreea în momentul dispariției, conform publicației Cronache Marche.

Cazul a fost marcat de eforturi intense de căutare, cu echipe care au inspectat zonele înconjurătoare, inclusiv câmpuri, râpe și cabane abandonate, precum și puțuri și lacuri din apropiere. Zona era caracterizată de o vegetație densă, boscheți și bazine de apă, și a fost cercetată amănunțit, dar fără rezultate semnificative până acum.

Andreea Rabciuc și Simone Gresti

Un aspect intrigant este faptul că acea cabană fusese verificată anterior de forțele de ordine, fără a fi găsit vreun indiciu că trupul Andreei ar putea fi acolo. Aceasta sugerează posibilitatea ca trupul să fi fost adus ulterior în cabană de către cineva, după inspecțiile inițiale. Cu toate acestea, această ipoteză nu a fost încă confirmată și adaugă un nou nivel de mister în acest caz tulburător.

Mama Andreei, Georgeta Cruceanu, a trăit în disperare și speranță în tot acest timp, așteptând cu nerăbdare vești despre fiica sa.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri