S-a întors din străinănate pentru a-și cere iubita de soție. Răspunsul tinerei l-a băgat în pământ

Povestea lui Cătălin este una din cele mai triste povești despre cum încercarea de a munci în străinătate și de a-ți construi o viață mai bună pălește în fața iubirii și a dramelor născute de aceasta.  Un tânăr de numai 32 de ani s-a întors în țară pentru a-și lua iubita cu el în Anglia, dar șocat de ce i-a spus cea pe care dorea s-o ia de soție, a decis să-și pună capăt zilelor.

Cătălin Prăpuceanu lucra de mai mulți ani în Marea Britanie, dar era îndrăgostit de o tânără din Cărbunești, cu care avea o relație de nouă ani. Cei doi s-au cunoscut pe când ea avea doar 16 ani, iar apropiații celor doi spun că tânăra a renunțat la liceu pentru a fi cu cel pe care-l iubea. Și-a continuat studiile la seral și tânărul era convins că-și vor petrece împreună tot restul vieții. Iubita sa, Ramona și-a schimbat însă planurile, iar vizita neanunțată a lui Cătălin a fost doar începutul tragediei.

Tânărul a aflat că ea și-a găsit între timp pe altcineva, deși el îi trimitea bani, iar ea l-a vizitat în Anglia unde și-au făcut planuri că se vor muta împreună, acesta fiind motivul pentru care el s-a și întors în România. Spera că vor pleca amândoi spre Regatul Unit. A fost distrus, însă, de veștile aflate și de faptul că tânăra a vrut să pună punct relației.

Cei doi s-au certat și au ajuns la Poliție în dimineața zilei de miercuri, 9 martie, informează Gorj Domino. Ei au fost audiați după ce tânăra a făcut o sesizare telefonică legată de scandalul pe care i l-a făcut fostul iubit. Cei doi s-au împăcat însă în fața oamenilor legii. Împăcarea nu a fost, încă, suficientă pentru a vindeca rănile și, cu sufletul distrus, doar câteva ore mai târziu, în seara aceleiași zile de miercuri, Cătălin Prăpuceanu a mers în apropierea Ocolului Silvic de lângă Gara Târgu-Cărbunești și s-a aruncat în fața trenului care circula pe ruta Craiova – Târgu-Jiu – Petroșani. Impactul a fost atât de violent, încât trupul tânărului a fost pur și simplu spulberat.

Familia îndurerată a declarat anchetatorilor că decizia tânărului a fost luată cel mai probabil în urma decepției amoroase pe care o suferise. Astfel, în loc să meargă lanunta celor doi, apropiații se pregătesc acum să-l conducă pe băiat pe ultimul drum. Tânărul de numai 32 de ani a fost  înmormântat sâmbătă, 12 martie în județul Gorj la cimitirul din satul Zorlești, comuna Albeni.

Cei care l-au cunoscut și-l vor aminti mereu ca pe un om muncitor, plin de vise, blând și sensibil.

Citește și:

Pe 3 octombrie 2016  Poliția Română demarează concurs pentru angajarea a 2303 civili în cadrul poliției. Dosarele se depun în luna octombrie. Vezi anunțul oficial

800 de locuri de muncă în Spania pentru români prin intermediul ANOFM în octombrie 2016. 40 de euro pe zi

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri