S-a luat de fata lui Dragnea. Gest civic sau de-a dreptul mizerabil?

Dan Cruceru a reușit printr-o postare pe blogul său personal, să ducă la un alt nivel lupta protestatarilor cu conducerea PSD în general și cu Liviu Dragnea în particular.

Apropiații lui Liviu Dragnea, știu că  președintele PSD și al Camerei Deputaților, are doi copii: Valentin și Alexandra. În timp ce băiatul a terminat Facultatea de Transporturi și are o pasiune pentru tot ce înseamnă autovehicule, Alexandra studiază la Facultatea de Limbi Străine și se iubește de trei ani cu un fost finalist X Factor, Alex Mațaev, solist originar din Republica Moldova, ce a făcut furori în 2013 la emisiunea de talente.

Deși este iubita unui cântăreț, Alexandrei nu-i place să iasă la evenimente mondene. Cu toate acestea, în 2014 și-a făcut curaj pentru o ședință foto de senzație. Tânăra a renunțat la inhibiții și a acceptat să pozeze în sânii goi pentru fotografa Roxana Enache. Imaginile alb-negru au devenit virale, mai ales după ce Dan Cruceru i-a transmis un mesaj fetei, prin intermediul blogului său. Poza cu care și-a ilustrat, pe Facebook, materialul, este una ce face parte din ședința foto în care fiica lui Dragnea își acoperă sânii goi doar cu mâinile.

“Te rog mult, Alexandra, să-ți privești tatăl în ochi. Și să-mi spui, copil frumos, dacă mai poți fi mândră de el după noaptea asta. Și dacă da, te rog să-mi transmiți și mie argumentele tale, ca eu să-i povestesc Sophiei mele. Pentru că nu știu, Alexandra, cum să-i spun copilului meu că de azi e bine să furi. Că de azi, cartea nu mai e cool. Cool e să furi, să faci abuz în serviciu, să fii șofer sau secretara cuiva sus pus”, a scris Dan Cruceru în articolul său.

Chiar dacă ulterior a schimbat poza cu care își ilustrează articolul gestul lui Cruceru rămâne unul extrem de controversat prin simplul fapt că introduce într-o discuție extrem de tensionată un copil al lui Liviu Dragnea.

Vezi mai jos articolul de pe blogul cu pricina:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri