Primarul Iașului, încă o replică dură pentru Liviu Dragnea

Un adevărat dialog al surzilor se duce în aceste zile între primarul Iașului, Mihai Chirică și conducerea centrală a Partidului Social Democrat. După “ce a ieșit din front” de mai multe ori în ultima perioadă și a criticat modul de adoptare al ordonanțelor ba chiar a cerut și o schimbare de lidership  a Social Democraților, Chirică a declarat că la nivelul județului Iași, PSD a scăzut cu peste 20% în sondaje după scandalul legat de ordonanțe și ieșirea oamenilor în stradă.

Dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a contrazis afirmatiile primarului Iasiului, potrivit carora partidul ar fi scazut in sondaje cu 23 de procente, Mihai Chirica revine cu o replica dura la adresa liderului social-democrat.

“E normal. Rezultatul din Teleorman nu seamana cu rezultatul din Iasi. Noi suntem oras universitar, avem o mare masa de intelectuali aici. Suntem peste 100.000 de intelectuali intr-o populatie peste 300.000. Prin urmare, e normal la noi sa se vada mult mai clar decat se vede in alt judet din Romania sau in judete similare cu cel din zona Teleormanului”, a spus Mihai Chirica, citat de digi24.ro.

“Nu stiu ce casa de sondare are domnul Chirica. Eu am vazut un alt sondaj acum doua seri. Nu cred in ce spune Chirica. Nu asta are importanta acum. Am vazut alt sondaj de o casa de sondare respectabila. Arata aproape neschimbat, cu cateva procente in jos, 2-3 procente in jos la PSD”, a declarat anterior Liviu Dragnea.

După replicile acide date în ultima perioadă tot mai multe voci din interiorul PSD susțin că este necesară o sancțiune aplicată lui Chirică, sancțiune care poate merge până la excludere.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri