Scandal teribil în Italia între o româncă și o moldoveancă. A fost necesară intervenția polițiștilor

Într-un apartament din Ancona, a avut loc recent o confruntare acerbă între două femei, una de naționalitate română și cealaltă din Republica Moldova, care a necesitat intervenția promptă a forțelor de ordine. Scena a fost atât de tensionată încât cele două femei au ajuns să se lovească reciproc cu palme, conform informațiilor furnizate de publicația Centro Pagina.

Incidentul a implicat mai multe persoane cu origini din România și Republica Moldova, iar polițiștii au fost chemați să intervină și să calmeze situația.

La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat moldovean în vârstă de 33 de ani și o femeie româncă de aproximativ 45 de ani, ambii vizibil afectați de consumul de alcool și confuzi în relatarea evenimentelor.

Conform declarațiilor femeii, ea a fost cea care a sunat la poliție, povestind despre un conflict intens pe care l-a avut cu o altă femeie în interiorul apartamentului. La momentul respectiv, în locuință se aflau și alți doi bărbați care petreceau împreună cu ele.

Odată ajunși la locul incidentului, ofițerii de poliție au identificat toate persoanele implicate, inclusiv femeia cu care cea în vârstă de 45 de ani avusese altercația inițială.

Conform relatării moldovencei, conversația cu românca a escaladat într-un conflict fizic, iar unul dintre bărbații prezenți în apartament a intervenit pentru a le separa. În ciuda intervenției, confruntarea fizică dintre cele două femei a continuat până când una dintre ele a fost lovită cu palma înainte ca bărbatul să le separe.

Mai mult, în urma verificărilor, s-a constatat că femeia de 45 de ani era căutată de autorități în legătură cu alte probleme, motiv pentru care a fost condusă la sediul poliției din via Gervasoni pentru a i se efectua procedurile necesare.

Polițiștii au solicitat și intervenția unei echipe medicale pentru îngrijirea celor două femei implicate în incident.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri