Șofer de TIR amendat pentru că a condus scărpinându-se cu furculița pe spate. Scrie negru pe alb în procesul-verbal

Un șofer de TIR a fost amendat în Spania pentru că a condus în timp ce se scărpina cu o furculiță, pe spate. Polițiștii au consemnat exact fapta în procesul-verbal de sancționare.

Potrivit poliției rutiere spaniole, șoferul de TIR a pus în pericol siguranța circulației, putând oricând provoca un accident prin distragerea atenției de la șofat. În procesul-verbal de sancțiune sunt trecute articolele din Codul Ruter spaniol încălcate, adică regulile DGT, Directoratul Traficului din Spania, relatează publicația Vanguardia.

În apărarea sa, șoferul autocamionului care circula dinspre Sagunto către Pamplona, a spus că nu și-a luat niciun moment privirea de la drum, și prin urmare nu ar trebui amendat. Naționalitatea lui nu a fost precizată.

Șoferul de TIR a explicat și cum a fost oprit de poliție „Conduceam deja de câteva ore, când motocicleta (de poliție. n.r) a venit din spate-dreapta, dintr-un unghi mort, așa că nu am putut să o văd” a declarat el, potrivit sursei citate.

El a fost amendat cu 240 de euro, iar în procesul verbal apare și fraza neobișnuită într-un asemenea context „scărpinându-se pe spate cu o furculiță”.

Pățania lui a ajuns pe rețele sociale și a dat naștere unui val de glume.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri