Un român a bătut sălbatic cu o bară de fier un preot care se ruga, chiar în fața altarului, într-o biserică din Austria

Mai multe persoane l-au găsit un preot plin de sânge și grav rănit, în fața bisericii din cartierul Haselbach, în Braunau, și au alertat poliția, joi, 29 septembrie în jurul orei 19.30. Din cauza pierderilor mari de sânge, bărbatul de 87 de ani a fost dus imediat la spitalul Braunau, scrie cotidianul Nachrichten aus Salzburg.

Anchetatorii au constatat că preotul fusese abordat de un român de 26 de ani, în timpul rugăciunii sale zilnice de seară. În ultimii ani, bărbatul de 87 de ani i-a dat de mai multe ori românului bani, joi, însă, i-a spus că nu va primi nicio donație. Atunci, potrivit polițiștilor, românul l-a lovit cu toată forța cu o bară metalică pe preotul care se afla în genunchi pe banca de rugăciune. Bătrânul a fost lovit în ceafă și a căzut imediat la pământ, apoi românul a continuat să-l lovească în cap și l-a lăsat întins pe jos, plin de sânge.

Tânărul de 26 de ani i-a astupat apoi gura preotului, pentru a-l împiedica să ceară ajutor. Polițiștii din Braunau au reușit să stabilească identitatea făptuitorului, un tânăr fără adăpost, după doar câteva ore. L-au găsit într-o clădire de locuințe și l-au putut aresta fără ca acesta să opună rezistență. Românul este acum la închisoarea Ried.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri