Home » Noutăți » Șofer român de TIR mort într-un teribil accident în Ungaria. A mai murit un șofer polonez de TIR

Șofer român de TIR mort într-un teribil accident în Ungaria. A mai murit un șofer polonez de TIR

Un şofer român a murit în Ungaria, camionul lui, fiind un un morman de fiare, după ce s-a izbit de un alt TIR. Şi un şofer polonez a murit în accidentul de luni de dimineaţă, 11 noiembrie.

Doi şoferi, un român şi un polonez, au murit luni dimineaţă într-un grav accident petrecut pe şoseaua 42, între Biharkeresztes şi Mezopeterd, în apropierea punctului de trecere a frontierei Borş. TIR-urile pe care le conduceau cei doi s-au izbit frontal.

În urma impactului şi-au pierdut viaţa un bărbat de 36 de ani din Polonia şi un bărbat în vârstă de 57 de ani din România, acesta din urmă fiind încarcerat în cabină. În fotografiile surprinse la faţa locului şi publicate de dehir.hu se vede că unul dintre camioane are numere de Bihor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hajdu-Bihar a confirmat incidentul pentru agenţia ungară de presă MTI. Kamilla Plasztan-Kopcsa a declarat că poliţia a blocat circulaţia pe ambele sensuri, pe durata intervenţiei echipajelor medicale şi a cercetărilor efectuate de poliţişti, iar traficul afost redirecţionat către Mezosas. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa maghiară:

loading...

Vezi și asta

Gest teribil al unui șofer român în această dimineață. S-a aruncat în Dâmbovița penru a scăpa de polițiști

Radu D., un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui bolid BMW X6, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...