Home » Români de pretutindeni » Șofer român de TIR surprins de bariera de cale ferată în Germania. A primit amendă 700 de euro

Șofer român de TIR surprins de bariera de cale ferată în Germania. A primit amendă 700 de euro

Un şofer român a rămas cu TIR-ul pe calea ferată, în Germania, blocat de bariera care a coborât între cabină şi semiremorcă. Accidentul a avut loc joi de dimineaţă, 24 ianuarie, la Bielefeld, în jurul orei 7:35, a relatat publicația germana Westfalen Blatt.

Un şofer român de camion, 50 de ani, a traversat cu viteză redusă o linie ferată şi bariera s-a lăsat exact după ce trecuse de ea cabina TIR-ului, coborând în spaţiul dintre ea şi semiremorcă. Românul a frânat, dar nu a mai putut muta camionul de pe şine.

Un tren se apropia, dar, din fericire, mecanicul a fost avertizat şi a oprit la zeci de metri distanţă de trecerea de nivel, mai scrie scrie Westfalen Blatt. TIR-ul românului a stat blocat o oră în apropierea liniei, iar trenurile au început să circule cu viteză redusă prin faţa lui.

Paguba totală estimată de reprezentanţii căii ferate este de 15.000 de euro, iar amenda primită de şoferul român de 700 de euro şi trei luni interdicţie de şofat.

autohut.ro%20

Vezi și asta

VIDEO: Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Italia. Prins băut pe contrasens pe autostradă

Un șofer român de TIR a provocat debandadă pe o autostradă din Italia, unde a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

autohut.ro%20