Soluții inteligente de cazare pentru studenții bucureșteni

Chiar dacă mai este aproape o lună până  va începe un nou an universitar. În această perioadă părinții și viitorii studenții se decid unde vor locui tinerii care vin la facultate în București pentru a își începe o carieră.

Deciziile se iau destul de greu, se pun în balanță toate elementele și discuțiile sunt tot mai aprinse deoarece locul în care tănărul/tânara va locui este una din condițiile de bază ale parcursului său viitor.

În București soluțiile de cazare sunt următoarele:

  1. Locul într-un cămin studențesc oferit de universitățile de stat. Chiar dacă condițiile nu sunt extraordinare cel mult 40-50% din studenți obțin o cameră într-un cămin de stat deoarece locurile după ce sunt așa cum sunt, mai sunt și extrem de puține.
  2. Închirierea unei garsoniere sau a unui apartament. O soluție care care pare destul la îndemână la prima privire dar care în afara chiriei propriu zise aduce și alte costuri suplimentare, cum ar fi utilitățile, întreținerea, internetul și așa mai departe. În plus tinerii care aleg să stea în apartamente închiriate nu prea au parte de socializarea din anii de studenție, își construiesc mai greu grupuri de prieteni și au în general acces destul de greu la evenimentele de educație informală sau de petrecere ale timpului liber specifice unui campus studențesc.
  3. Una din cele mai interesante variante de cazare pentru studenții bucureșteni au devenit campusurile private care s-au dezvoltat foarte bine în București. Dintre acestea cel care pare a se apropia cel mai mult de standardele occidentale este campusul ARCCA Vitan Village. De ce am ajuns la această concluzie? Pentru că în afara facilităților obligatorii (pază și supraveghere video, camere cu baie proprie, frigider, cuptor cu micorunde, teren de sport, internet gratuit, bucătării dotate excelent, cantină restaurant, spații verzi, transport gratuit până la metrou, localizare în București nu la periferie, etc) campusul ARCCA Vitan Village se apropie cel mai bine de ceea ce ar trebui să însemne un campus studențesc complet. Evenimentele organizate de administrația campusului ajută studenții să se cunoască mai bine și să interacționeze și cam tot ce se întâmplă în acest campus este direcționat înspre dezvoltarea personală a celor care locuiesc în el.

Și ceea ce ne-a plăcut cel mai tare la echipa de la ARCCA Vitan Village este optimismul și pofta de viață cu care tratează fiecare moment al studenției. Plus faptul că au porțile deschise tot timpul pentru cei care vor să se convingă cu ochii lor de condițiile oferite de acest campus studențesc aproape unic în România.

Și din câte am înțeles, peste 90% din cei ce fac o vizită la ARCCA Vitan Village aleg să rămână acolo și să se bucure de studenție și de viață alături de echipa ARCCA. Și mai ales să își construiască o carieră de succes.

Vizitează aici siteul ARCCA.

Mai jos poți face o scurtă vizită virtuală în ARCCA Vitan Village:

Vizitează aici siteul ARCCA.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri