Este acesta cel mai frumos campus studențesc din București? Vezi cum poți obține un loc de cazare

Anul trecut vă povesteam despre campusul studențesc ARCCA Vitan Village care promitea să devină unul din cele mai bune locuri de cazare pentru studenții bucureșteni. Am fost curioși să vedem cum a evoluat acest complex studențesc privat în ultimul an.

Pentru început am căutat iarăși locația pe google și am descoperit că acum complexul studențesc are un profil profesionist de Google Street View care le permite celor interesați să exploreze virtual atât prin prezentare foto, cât și 360 o parte a complexului.  

În plus au apărut multe elemente noi care permit tinerilor  cazați să se bucure de studenție la adevărata ei valoare. Terenul de sport este funcțional, restaurantul studențesc este cochet și are prețuri excelente, spălătoria nouă arată ca în orice campus occidental și în general toate detaliile sunt puse la punct pentru începerea noului an universitar. Mai mult, între timp studenții cazați în campusul Arcca beneficiază detransport gratuit de la complex la metrou, pus la dispoziție de administrația campusului cu autobuzele proprii.

Vizitează aici siteul ARCCA.

În plus campusul Arcca Vitan Village se pare că a devenit unul “la modă”  deoarece a devenit cel mai mare campus privat din România și față de căminele din universitățile de stat, condițiile de aici sunt cu adevărat impresionante.

Am încercat să răspundem la cele mai importante întrebări pe care părinții și viitorii studenți și le pun atunci când aleg un loc de cazare în București, si am descoperit că există răspunsuri pe măsură la majoritatea. 

  • Este studentul în siguranță acolo unde va locui? Deoarece părinții vor să doarmă liniștiți și să nu-și facă permanent griji.

DA! La ARCCA Vitan Village studenții se simt în siguranță deoarece campusul este păzit non stop de firme de securitate și există supraveghere video continuă.

  • Este camera de cămin dotată cu toate cele necesare sau va trebui să se care un frigider, să se desfăsoare o acțiune de igenizare rapidă, să se cumpere var, vopsea și alte cele necesare pentru reparațiile camerei?

Camerele de la ARCCA Vitan Village au mobilier nou, frigider, cuptor cu microunde și nu trebuie să cari nimic de acasă pentru a beneficia de confortul dorit.

  • Are camera baie proprie?

Fiecare cameră de la ARCCA are baie proprie și oferă studenților atât intimitatea cât și igiena necesară.

  • Există săli de lectură pentru a facilita studiul?

ARCCA oferă săli de lectură atât pentru studiul individual cât și pentru cel de grup.

  • Unde gătește studentul? Există bucătării sau va găti la plita electrică în cameră?

La ARCCA Vitan Village există bucătării spațioase, dotate cu tot ce este necesar pentru ca studenții să poată găti în liniște.

  • Există mijloace de transport în imediata apropiere a campusului în care va fi cazat tănărul/tânăra?

Da! Complexul Vitan Village se află în apropierea a trei stații de metrou și are linii de RATB exact lângă căminele studențești.Mai mult acum există transport oferit gratuit de la complex până la metrou care se face cu autobuzele proprii.

  • Există zone de socializare în campus pentru ca tânărul să nu fie nevoit să bată drumurile pentru a găsi un loc pentru relaxare?

Campusul Vitan Village oferă nu numai zone de socializare cum ar fi teren de fotbal și spații verzi dar studenții vor fi implicați pe tot parcursul anului în proiecte și programe de educație informală. Restaurantul din incinta campusului, magazinul alimentar dar și sălile de conferință sunt permanent la dispoziția studenților

  • Are cu cine discuta studentul dacă are  o problemă sau va trebui să se descurce singur?

Studenții vor putea fi în contact direct cu managementul campusului prin intermediul birourilor de informare din campus puse la dispoziția lor și prin numere de telefon directe la care aceștia pot apela.Există inclusiv grupuri de discuție interne pe rețelele de socializare, acolo unde studenții pot comunica atât cu administrația cât și cu colegii.

  • Există internet în campus și care este costul de conectare?

Campusul oferă internet gratuit pentru toți studenții

Ce ne-a plăcut cel mai mult la cei de la Arcca Vitan Village este că nu vor să fie crezuți pe cuvânt. Orice doritor poate vizita complexul pentru a se convinge de condițiile oferite și abia apoi se poate decide dacă este sau nu ceea ce își dorește.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest campus poți intra pe siteul complexului studențesc și poți face o rezervare online.

Vizitează aici siteul ARCCA.

Dacă vrei să faci un prim pas în a cunoaște campusul studențesc ARCCA vezi aici un tur virtual al complexului. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri