Probleme pentru 6000 de români în aeroportul Otopeni

Cursele Blue Air de miercuri dimineață, 24 august,  au avut întârzieri totale de 800 de minute (peste 13 ore), pe care le pune pe seama unor neregularităţi tehnice apărute la infrastructura noului terminal al Aeroportului International Henri Coandă (Otopeni). Întârzierile vor continua toată ziua și vor fi afectați peste șase mii de pasageri.

In aceasta dimineata cursele Blue Air cu plecare din Bucuresti Otopeni au avut intarzieri totale de 800 de minute. Compania Blue Air a operat 11 zboruri si, din motive independente de noi, dar care tin de infrastructura noului terminal al Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni), aceste intarzieri nu au putut fi evitate.

In plus, plecarea cu intarziere a primelor zboruri ale zilei ne va afecta major si restul operarii de astazi, 24 august 2016. In total astazi vor fi afectati peste 6100 de pasageri de intarzieri mai mari de 60 de minute.

Ne cerem scuze pe aceasta cale pasagerilor nostri si rugam autoritatile competente sa ia masurile care se impun pentru eliminarea problemelor de care ne lovim zi de zi in desfasurarea activitatii pe Aeroportului International Henri Coanda (Otopeni)“, a transmis Blue Air, printr-un comunicat de presă, a transmis astăzi news.ro.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri