Spania doi șoferi români de camion și doi patroni arestați pentru furtul de colete pentru Amazon, în valoare de peste un milion de euro

Români acuzați că ar fi furat colete pentru Amazon. Un patron român de firme de transport din Spania a fost arestat joi, alături de iubita lui și de doi dintre șoferii angajați, după ce împreună au furat din coletele pe care le transportau pentru Amazon, relatează La Cronica, cotidian online regional editat la Guadalajaracitat de Libertatea.

Agenții Poliției Naționale Spaniole au desființat o rețea de camionagii români. Aceștia se dedicaseră furtului la întâmplare a coletelor. Apoi le transportau în propriile camioane, a raportat joi Comandamentul Superior al Poliției din Madrid.

Ceea ce au furat românii ar valora peste un milion de euro.

Cele patru firme asociate furturilor investigate aparțineau aceleiași persoane. Aceasta a folosit o rețea de până la șapte firme. Toate aveau depozite și birouri fizice într-un poligon din Azuqueca de Henares, pentru a distrage atenția atât clienților, cât și agenților.

Omul de afaceri român și iubita lui, împreună cu alte două persoane, șoferi de TIR, au fost arestați ca presupuși vinovați pentru aceste infracțiuni de tâlhărie. O a cincea este cercetată, fără a fi arestată.

Toți sunt români, fără antecedente penale. Au fost furate din zece transporturi, toate efectuate între sfârșitul lui 2020 și jumătatea lui 2021. Valoarea de piață a produselor ar depăși un milion de euro.

În timpul anchetei poliției, care este încă deschisă și nu sunt excluse mai multe arestări. Au fost probate aproximativ zece furturi.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri