Italia. Un român a furat o trotinetă electrică dar a căzut cu ea după doar câțiva metri. Poliția l-a găsit accidentat pe asfalt

Tentativă eșuată de furt pentru un român din Italia. Ajutat de un compatriot deja cunoscut poliției, a sustras o trotinetă electrică din balconul unui apartament de la primul etaj al unui imobil din zona Barriera din Milano.

Proprietarul vehiculului, care se afla acasă cu familia, a auzit zgomote venind de pe balcon și, când a ieșit afară, a surprins o persoană care îi dădea peste balustradă trotineta complicelui său, care îl aștepta în stradă.

A căzut cu trotineta pe care abia o furase

Potrivit publicației Torino News 24, victima furtului a coborât imediat în stradă și a început să alerge după hoți. Din fericire pentru el, infractorul care încerca să fugă pe trotineta electrică s-a împiedicat și a căzut la pământ. La sosirea agenților Oficiului General de Prevenire, acesta a fost identificat. Este un cetățean român în vârstă de 32 de ani, cu mai multe antecedente penale.

Bărbatul purta un rucsac în care se aflau actele complicelui său, tot cetăţean român, cunoscut pentru mai multe furturi.

Polițiștii l-au arestat pe tânărul de 32 de ani pentru furt.

În urmă cu o zi, un alt român din Italia a fost arestat de poliție după ce a alimentat mașina dar a plecat fără să plătească.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri