Tânăr şofer român de camion, mort într-o secundă într-un accident în Albeştii de Argeş

Un tânăr şofer român de camion, în vârstă de 27 de ani, a murit într-o secundă, în urma unui accident cumplit în comuna Albeştii de Argeş.

Tânărul şofer român de camion a murit pe loc, după ce a fost spulberat de un autoturism atunci când a traversat fără să se asigure, imediat după ce a coborât din cabină. Cumplitul accident a fost surprins de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Tânărul de 27 de ani conducea un camion încărcat în localitatea Albeştii de Argeş din judeţul Argeş, când, la un moment dat, a tras pe dreapta, cel mai probabil pentru a ajunge la un magazin din apropiere.

Şoferul a oprit camionul pe marginea drumului, iar în momentul în care a coborât din cabină nu s-a asigurat niciun moment şi a luat-o la fugă pe şosea.

Într-o secundă, un autoturism care circula din sens opus l-a spulberat şi l-a aruncat câţiva metri.

Martori la cumplitul accident, şoferul autoturismului, dar şi alţi oameni aflaţi în zonă, au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de salvare, dar şi ale Poliţiei.

Tânărul şofer a fost transportat la spital în stare foarte gravă, acolo unde medicii au încercat să îi salveze viaţa, însă toate eforturile lor a fost în zadar.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri