Tânărul român de 19 ani rănit în accident în Italia este încă în stare gravă

Un accident de circulație care a avut loc marți dimineața, 21 februarie, 2017, în via 4 Novembre din localitatea Ronco Briantino, zona Monza e Brianza a avut drept protagonist un tânăr român. Românul  de numai 18 ani, pe nume Cătălin Listar, era în drum  spre locul său de muncă și conducea o motocicletă când s-a  lovit de un automobil Fiat Punto.

La volanul automobilului Fiat se afla o femeie care se pare că nu a așteptat ridicarea barierei de la calea ferată, și a făcut o manevră de întoarcere pentru se încadra pe  altă stradă, fără a se asigura corespunzător. Tânărul român care venea din spatele mașinii nu a mai putut pune frână în urma manevrei bruște a femeii și s-a lovit violent de mașină.

În urma accidentului, tânărul nostru conațional a suferit un stop cardiac, fiind salvat în ultima clipă de medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului. După ce a fost resuscitat, Cătălin Listar a fost transportat cu cod roșu la spitalul San Gerardo di Monza și internat la secția reanimare.

Din păcate  starea sa de sănătate a rămas gravă, acesta fiind ținut sub observație atentă de către medicii italieni, care au declarat pentru mass media că tânărul român se află încă în pericol din cauza  rănilor grave suferite în accident.

Vezi mai jos detalii în presa italiană despre starea tânărului român:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri