Un tânăr român de 20 de ani a câștigat 1 milion de lei cu investiție de 10 lei

Norocul vine când nu te aștepți și mai ales de unde nu te aștepți. Este și cazul acestui  tânăr brașovean, care are doar 20 de ani și a mizat la pariuri suma de numai 10 lei, adică nici trei euro sau hai, puțin peste doi, împrumutați chiar de la prietena sa. Numele său este Cătălin-Ioan Gheorghiu. A vrut să riște puțin și efortul nu a fost în zadar. I-a spus iubitei sale că ar vrea să parieze și pe cursele de câini, așa că a luat cei 10 lei de la ea și a trecut la treabă.

Site-ul pariori.ro a informat că băiatul a plasat două bilete tip “sistem”, unul dintre ele fiind cu o miză de 4 lei iar celălalt de 6. Spre bucuria sa însă și plăcut surprins, Cătălin s-a trezit câștigător de Jackpot. El a ridicat conform surselor puțin peste 200 000 euro, cât indică suma în lei convertită monedei europene. Spune că 10 000 dintre ei îi va dărui iubitei sale care l-a împrumutat.

Pe de altă parte, tabloidul cancan.ro a prezentat mai multe  detalii despre tânărul norocos: Câștigătorul este student la Facultatea de Autovehicule Rutiere în cadrul Universităţii Transilvania, din orașul de la poalele Tâmpei. Tânărul povestește despre el și ce s-a întâmplat: Spune că locuiește la un cămin și se află în perioada când se desfășoară sesiunea. A făcut bilete la pariuri de 50 lei însă a spus că trebuie să mai joace ceva și la câini. După ce a terminat banii, tatăl său îl tot suna ca să meargă la el să ia mașina pentru a o prelua pe mama lui din altă locație. În acel moment a cerut prietenei sale alți 10 lei împrumut ca să mai parieze, pe câini. Din cele două variante pe sistem, adică una pe 4 lei și cealaltă pe 6, a ieșit cea din urmă câștigătoare, cea mai mare, câinii cu cotele maxime! “Și au început să sune alarmele! Nu ştiam ce se întâmplă! Am dat biletul fetei de la ghişeu şi ea mi-a zis ceva de 1 milion de lei”, povestește el. Între timp, tată său care iar l-a sunat a început să îl certe că întârzie. Părintele său încă nu știa despre norocul fiului. Mai mult, tatăl îi repeta să ia banii și nu pricepea pentru ce trebuie să ajungă la o agenție. Înțelesese că ar fi vorba de un câștig de 8 milioane lei vechi și nu de o sumă în lei noi, care depășea 200 000 euro. Agenția se umpluse, lumea deja vorbea prin tot orașul.

Întrebat ce va face cu suma, tânărul a declarat că înainte de toate acei banii “trebuie puși să facă treabă” și evident, vor urma și “plimbările pe afară”. Cu circa 15 000 euro va achiziționa un autoturism bun iar din alții, va face o investiție, însă cel mai probabil după ce va finaliza facultatea pe care e decis să o continue.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri