Dani Oțil s-a upgradat la 360 de grade în realitatea virtuală

Una din cele mai active și competitive firme din domeniul realizării proiectelor de realitate virtuală, a reușit să își creeze parteneriate din ce în ce mai vizibile în ceea privește implementarea Tururilor virtuale 360 de tipul Google Street View. Ne-a sărit în ochi postarea lui Dani Oțil de pe facebook  cu referire la această firmă și am căutat să aflăm mai multe despre ea. 

Este vorba de Brandvertising Media, firmă coordonată de Dumitru Rusu, un tânăr antreprenor care a pariat pe noile tehnologii și se pare că a câștigat cel puțin în parte pariul.

Firma Brandvertising Media, care a început să activeze inițial la Galați, a reușit în mai puțin de un an de zile să își extindă portofoliul în București și nu numai.

Printre ultimele proiecte de Tururi Virtuale 360 realizate de Brandvertising se numără cel cu Aristocrat Events dar mai ales cel cu The Grill, restaurantul deținut de celebrul Dani Oțil. Prezentatorul de televiziune Dani Oțil nu numai că a apreciat colaborarea cu Brandvertising dar a promovat și pe pagina sa de facebook  turul virtual realizat de această firmă.

Nu doar cluburile, restaurantele, clinicile dentare, campusurile studențești, grădinițele, clinicile estetice, sălile de evenimente sau universitățile intră în portofoliul din ce în ce mai puternic al acestei firme.

Unul ultimele proiecte majore Google Street View, care se află încă în derulare, este făcut în colaborare cu Melinda Instal, una din cele mai serioase și puternice companii românești din domeniul instalațiilor și obiectelor sanitare.

Care este secretul dezvoltării atât de rapide al unei afaceri care părea că se poate dezvolta inițial doar pe plan local?  L-am întrebat pe Dumitru Rusu, managerul Brandvertising Media.

Acesta ne-a răspuns:

“Domeniul în care firma pe care o coordonez activează este unul care presupune o adaptare continuuă la inovațiile tehnologice dar și extrem de multă muncă și persuasiune. În mod cert orice firmă care se respectă are nevoie de o prezentare cât mai bună în spațiul virtual și Google Street View  se potrivește foarte bine acestui deziderat. Atuul nostru a fost că am devenit printre primii Google Certified în România pentru a putea integra tururile virtuale 360 în comunitatea Google.

De asemenea odată ce am realizat primele proiecte de acest tip, partenerii noștri au fost cei care ne-au recomandat mai departe și acest lucru nu doar că ne-a ajutat dar ne-a și demonstrat că facem o muncă de calitate.” – ne-a declarat Dumitru Rusu.

În cazul în care vreți să aflați mai multe despre cum puteți să integrați afacerea voastră în comunitatea Google Street View și să realizați tururi virtuale 360 de prezentare, puteți accesa siteul fimei Brandvertising Media.

Vezi mai jos postarea lui Dani Oțil despre turul virtual realizat de Brandvertising pentru restaurantul The Grill:

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri