Home » Noutăți » Tăriceanu declarație pe tema retragerii ordonanței: România se află într-un blocaj grav

Tăriceanu declarație pe tema retragerii ordonanței: România se află într-un blocaj grav

După anunțul făcut astăzi de Liviu Dragnea, care a propus soluția retragerii ordonanței de urgență, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE şi al Senatului, a declarat susţine soluţia abrogării ordonanţei de urgenţă pentru modificarea Codului Penal şi acuză anumite instituţii de abuz de putere.

„Eventuala adoptare a deciziei de abrogare a ordonanței ne va permite să avem o discuție serioasă cu segmente largi ale societății și cu întreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca țară.

România se află într-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor instituții și autorități și va fi nevoie de o abordare lucidă și nepartizană pentru a găsi o rezolvare la această problemă.

De aceea voi propune de îndată tuturor celor interesați, partide, reprezentanți ai societății civile, mediul economic să ne așezăm la aceeași masă”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Vă reamintim că Dragnea a declarat astăzi că există o presiune masivă din partea susținătorilor PSD care vor să iasă și ei în stradă și această presiune tinde să scape de sub control. Prin urmare șeful PSD a declarat că nu vrea să rupă România, așa cum încearcă președintele Klaus Iohannis și a ales această soluție. 

Vezi și asta

Cele mai populare parfumuri pentru femeile de peste 25 de ani. Lichidări de stoc făcute de cel mai mare magazin online din România

Femeia  după vârsta de 25  de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *