Întorsătură bombă. Liviu Dragnea propune retragerea ordonanței

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat acum câteva momente o declarație a lui Liviu Drganea care a anunțat că va avea o întâlnire cu premierul Sorin Grindeanu căruia îi va propune retragerea ordonanței de urgență atât de contestate de protestatari. 

Dragnea a susținut că există o presiune masivă din partea susținătorilor PSD care vor să iasă și ei în stradă și această presiune tinde să scape de sub control. Prin urmare șeful PSD a declarat că nu vrea să rupă România, așa cum încearcă președintele Klaus Iohannis și a ales această soluție. 

Vezi declarație completă a lui Dragnea dată pentru DCNEWS, declarație citată de Antena3:

“Pot spune că membrii și simpatizanții PSD nu mai pot fi ținuți în frâu, oamenii vor să iasă în stradă  pentru a-și exprima dezaprobarea profundă față de mișcarea de inspirație soroșistă la care asistăm. Partidul se organizează singur. Simt că nu voi mai putea să țin în frâu, de la centru, presiunea din organizațiile din țară, care pot aduce în stradă, la București, aproape un milion de oameni. Ca urmare, am decis să mă întâlnesc cu partenerii de coaliție și cu premierul pentru a le propune o soluție de ieșire din impas. Oameni responsabili fiind, nu putem asista la sfărâmarea României din cauza iresponsabilității președintelui Iohannis.

Votanții PSD sunt extrem de nervoși, fiind conștienți de valoarea votului lor și pentru că suntem împiedicați să punem în practică programul propus. O altă sursă de enervare este punerea în circulație de zvonuri potrivit cărora premierul va fi chemat la anchetă. O să propun o soluție de stingere a conflictului pe care sper s-o accepte premierul în legătură cu OUG. Eventual se poate vorbi chiar de abrogarea OUG, dacă premierul acceptă. Cu speranța că acest lucru îi va convinge și pe membrii și simpatizanții noștri să nu iasă în stradă, escaladând tensiunile. Nu vreau să existe în conflict români contra români și să se rupă România în două. Pentru că nu se mai poate discuta cu argumente raționale, ci ne confruntăm cu o mașină de dezinformare incredibilă în timp ce România are nevoie de liniște și stabilitate pentru a putea înainta spre prosperitate, dezvoltare și democrație”.

Conform surselor din PSD pe care aceleași post de televiziune le-a prezentat, se confirmă faptul că soluția va fi aceea de retragere a ordonanțelor. 

Ecaterina Andronescu, prezentă în studioul Antena 3 a declarat că este convinsă că Liviu Dragnea va lua cea mai bună decizie împreună cu Sorin Grindeanu și că din punctul ei de vedere ordonanța va fi retrasă. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri