Tăriceanu își bate joc de Ziua Națională a României. Și îl face scăpat pe Dan Șova

După ce s-a făcut remarcat și l-a invitat în Parlamentul României pe șeful Dumei de Stat a Rusiei care are interzis în Uniunea Europeană, șeful Senatului României reușește să-și bată joc de România a doua oară într-o săptămână. Astfel Tăriceanu s-a gândit să organizeze el o festivitate de ziua națională în Senat, festivitate care are drept scop, conform declarațiilor analiștilor să amâne votul pe care senatorii ar trebui să-l dea în ceea ce privește cererea de arestare a lui Dan Șova depusă de către Direcția Națională Anticorupție.

Mai pe scurt, Tăriceanu a hotărât ca miercuri, 2 decembrie, când ar fi trebuit să aibă loc plenul pentru votul în cazul lui Dan Șova să organizeze o reuniune solemnă care să marcheze ziua națională și să amâne pentru, joi 3 decembrie votul pentru încuvințarea arestării lui Dan Șova. Și după toate calculele prezentate de portalul stiripesurse.ro,  joi nu se va strînge numărul necesar de senatori pentru cvorum și astfel votul pentru Șova va fi amânat încă o săptămână.

Colac peste pupăză conform declarațiilor unui senator ALDE, Tăriceanu a hotărât să nu-l invite la această ceremonie nici pe actualul președinte Klaus Iohannis nici pe fostul președinte Trăian Băsescu dar a ales să-l invite pe Ion Iliescu.

Astfel după ce a reușit să își bată joc de români prin aducerea la prezidiul senatului României a unui lider rus care are interzis în Uniunea Europeană, Călin Popescu Tăriceanu își propune să sărbătorească ziua națională a României, în Parlament, alături de tovarășul Ilici și de de senatorii cu ajutorul cărora îl va face scăpat pe bunul prieten al lui Victor Ponta, Dan Șova.

Călin Popescu Tăriceanu s-a mai făcut remarcat prin atacurile repetate la ideea de guvern tehnocrat, acesta insistând ca partidele să formeze guvernul și miniștrii să nu fie tehnocrați deoarece, din punctul lui de vedere actuala  clasa politică din România nu are nici un fel de problemă și poate conduce cu succes destinele acestei țări.

Domnule Tăriceanu, vă reamintim că nu tehnocrația ucide democrația ci hoția și corupția o face.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri