Home » Noutăți » TIR căzut în Olt în această dimineață. Șoferul a sărit din mers

TIR căzut în Olt în această dimineață. Șoferul a sărit din mers

Un şofer de TIR a sărit din cabină, în mers, ca să-şi salveze viaţa, la Călimăneşti. Camionul, încărcat cu 20 de tone de ciocolată, a căzut în Olt.

Un TIR plin cu 20 de tone de ciocolată a căzut, vineri dimineaţă, 28 iunie,  în râul Olt, în judeţul Vâlcea, la o difrenţă nivel de şase metri faţă de şosea. Şoferul, cetăţean bulgar, a declarat că autovehiculul a rămas fără frâne, moment în care a sărit din cabină, ca să se salveze.

Potrivit  poliţitilor din Vâlcea, vineri dimineaţă, un TIR plin cu 20 de tone de ciocolată a căzut în râul Olt, la o diferenţă de vinel de şase metri faţă de şosea. TIR-ul circula pe centura ocolitoare a oraşului Călimăneşti.

„Conducătorul autocamionului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, cetăţean bulgar, a declarat că autocamionul ar fi rămas fără frâne şi a pierdut controlul volanului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,0 mg/l alcool pur în aerul expirat.”, a transmis Poliţia Vâlcea.

Sursa citată a precizat că şoferul s-a ales doar cu câteva excoriaţii şi a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

loading...

Vezi și asta

Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani angajează paznic de noapte

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...