Home » Români de pretutindeni » Român găsit mort sub un copac în Italia. A murit din cauza căldurii

Român găsit mort sub un copac în Italia. A murit din cauza căldurii

Un român în vârstă de 69 de ani a fost găsit fără viață la Milano în dimineața zilei de joi, 27 iunie. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost zărit sub un copac de un trecător, la ora 7.50, în Piața Luigi di Savoia.

Pe corp nu erau prezente semne de violență, autoritățile au emis ipoteza că românul nostru ar fi decedat din cauza temperaturilor extrem de ridicate care se înregistrează în aceste zile în toată Italia, scrie Il Giorno.

Piața Luigi di Savoia se află în apropierea Gării Centrale din Milano, iar Constantin Stroe, bărbatul decedat, era cunoscut ca unul fără o locuință stabilă care căuta adăpost ocazional în preajma stației feroviare.

Polițiștii, în așteptarea rezultatelor analizelor medico-legale, tind să excludă că decesul românului ar fi rezultatul unei crime, pe corpul victimei nu există semne de violență. O primă ipoteză validă ar fi că bărbatului i s-ar fi făcut rău din cauza condițiilor de caniculă din ultimele zile. În buzunar, Constantin Stroe avea certificate medicale care demonstrau că era cardiopat.

În prezent Milano, ca și alte orașe din Italia, este supus unui val record de temperaturi extrem de ridicate.

loading...

Vezi și asta

ITALIA: Român de 20 de ani, condamnat la 23 de ani de închisoare, pentru ASASINAREA unui bucătar italian

Madalin Constantin Palade, un român de doar 20 de ani, acuzat că a omorât un bucătar italian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...