Home » Noutăți » Un TIR s-a ciocnit cu un autobuz cu 60 de calatori la Arad. 11 oameni au fost răniți

Un TIR s-a ciocnit cu un autobuz cu 60 de calatori la Arad. 11 oameni au fost răniți

Un autobuz plin cu muncitori a fost implicat într-un accident, joi seară, 27 iunie, în zona industrială a Aradului, a transmis Digi 24.

11 oameni care tocmai ieşiseră de la lucru au fost răniţi după ce vehiculul de transport s-a ciocnit cu un tir.

Aproximativ 60 de angajaţi a unei fabrici din Arad au fost implicaţi într-un accident, în drumul spre casă. Şoferul autobuzului în care se aflau oamenii spune că, într-o intersecţie, a estimat greşit distanţa faţă de tirul care venea pe drumul prioritar.

Mai multe ambulanţe şi echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului pentru a acorda ajutor medical victimelor. 11 persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Comisar-şef Doru Ivan, şeful Biroului rutier Arad: „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, e vorba de conducătorul unui autobuz de 46 de ani din Arad, care nu respecta semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi nu acorda prioritate de trecere unui autotractor cu semiremorca care circula regulamentar”.

Intersecţia unde avut loc accidentul este una foarte aglomerată. Din acest motiv, cei de la direcţia regională de drumuri au în proiect realizarea unui un sens giratoriu.

loading...

Vezi și asta

Colegiul Național Mihai Eminescu din Botoșani angajează paznic de noapte

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...