Tragedie în AUSTRIA! O ROMÂNCĂ ȘI FIUL EI AU FOST OMORÂȚI DE O ȘOFERIȚĂ DIN BUCUREȘTI

O femeie din Maramureș și fiul ei de 5 ani au fost omorâți intenționat de o șoferiță, româncă și ea. Se pare că femeia a vrut să se răzbune, relateaza publicația românească Can Can care citează presa austriacă. 

Scene despinse din filme au avut loc pe o stradă din Austria, sâmbătă 29 ianuarie.  O mamă din Maramureș și fiul ei de 5 ani au fost spulberați de o șoferiță, româncă și ea. Se pare că aceasta circula cu viteza de 100km/ora pe o stradă unde viteza maximă legală este de 30km/oră. Îngrozitorul accident a avut loc sâmbătă seară în Villach.

Potrivit primelor informații, se pare că șoferița a vrut să se răzbune. Victima ar fi fost căsătorită cu un austriac de care a divorțat în urmă cu doi ani. Bărbatul a avut o relație și cu bucureșteanca, iar într-un moment de gelozie extremă, șoferița a crezut că fostul iubit a părăsit-o pentru a se întoarce la fosta soție (victima) și a decis să se răzbune în cel mai crunt mod posibil.

După ce i-a omorât pe cei doi, mama și fiul de 5 ani, șoferița româncă a fugit de la locul accidentului, însă a fost prinsă în urma unor percheziții. Anchetatorii urmează să stabilească în ce condiții s-a întâmplat tragedia.

Conform informațiilor transmise de poliția austriacă, șoferița româncă a fost găsită pe un drum forestier, la câțiva kilometri de locul accidentului, într-o baltă de sânge. Se pare că femeia a încercat să se sinucidă. a fost transportată de urgență la spital și nu se cunosc detalii despre starea ei de sănătate.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri