Tragedie în Germania: Un șofer român, ars de viu în duba care i-a luat foc, a murit la spital

La o săptămână după ce duba condusă de el a intrat într-un copac și a luat foc, Florin, un tânăr șofer român de doar 22 de ani, s-a stins la spital, relatează portalul german de știri Schwaebische, preluat de Libertatea.

Accidentul s-a produs în urmă cu zece zile, pe 12 mai pe o șoseaua L317, între Unterankenreute și Weingarten. Autoutilitara condusă de Florin S., un tânăr de 22 de ani din Ceahlău, lângă Bicaz, Neamț, a ieșit de pe șosea într-o curbă și s-a izbit violent de un copac.

Imediat după impact, mașina a luat foc și Florin a rămas blocat în interiorul cabinei. Primii salvatori, scrie sursa citată, au încercat să îl scoată pe șofer dintre flăcări, dar n-au reușit, ușile fiind blocate, iar focul uriaș. Ardea atât cabina, în interior, cât și blocul motor.

În urma eforturilor celor patru echipaje de pompieri ajunse la locul tragediei (care la rândul lor au necesitat investigații medicale ulterioare din cauza inhalării fumului), tânărul nemțean a fost extras într-un final dintre fiarele mașinii și transportat la spital cu leziuni deosebit de grave.

Avea arsuri pe 60% din suprafața corpului și îi erau afectate căile respiratorii, iar după o săptămână, din nefericire, s-a stins la spital.
campania.euro-tax.ro%20

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri