Tragedie la un priveghi în România. Soțul unei femei decedate a ars de viu și fiul abia a scăpat

Întâmplare de-a dreptul teribilă  s-a petrecut într-o comună din judeţul Buzău. Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, într-o casă din satul Clondiru, comuna Ulmeni, unde erau adunate mai multe persoane pentru a participa la priveghiul unei bătrâne. A murit după ce a fost cuprins de flăcări, carbonizat, chiar soţul femeii decedate, un bărbat de aproximativ 70 de ani a relatat adevărul.ro.

De asemenea, fiul femeii care murise a fost rănit și a suferit arsuri grave.  Incendiul a izbucnit la locuinţa în care mai mulţi oameni, rude şi vecini, erau strânşi la priveghiul femeii.

Flăcările pornite probabil de la o lumânare au cuprins întreaga casă.  Soţul bătrânei decedate nu a mai putut ieşi la timp, iar fiul acestuia s-a ales cu arsuri pe  faţă şi pe corp. Vecinii au povestit pentru publicația Observatorul Buzoian că femeia de 65 de ani a murit pe parcursul zilei de vineri și că soțul acesteia și-a chemat fiul de 35 de ani să vină acasă pentru a participa la înmormântarea mamei sale. Bărbatul de 35 de ani a ajuns în cursul serii cu o mașină de serviciu la locuința bătrânilor și în momentul în care se afla împreună cu rudele în casă la priveghi a izbucnit incendiul. Bărbatul a ieșit din casă și le-a cerut ajutor vecinilor pentru a își scoate mașina din curte dar între timp incendiul a devenit atât de puternic încât abia a reușit să scape din flăcări cu ajutorul pompierilor. 

Conform căpitanului Eduard Dumitru de la ISU Buzău, incendiul s-a propagat cu putere pe o rază de 200 de metri pătrați. “Pe fiul celor doi am reușit să-l extragem dintre flăcări și să-l predăm unei echipe de la SAJ pentru acordarea primului ajutor, acesta suferind arsuri pe aproximativ 30% din corp. Soțul femeii nu a mai putut fi salvat și cum arderea a fost generalizată acesta a murit carbonizat” a declarat căpitanul pentru Observator Buzoian.

Vezi mai multe imagini de la locul tragediei pe portalul observatorulbuzoian.ro

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri