Un protestatar român este dat dispărut de duminica trecută la Londra

O veste neplăcută vine de la Londra acolo unde se pare că unul din românii care au participat la protestele de la Institutul Cultural Român este dispărut încă de luni, a anunțat astăzi Ziarul Românesc, publicație de limba română a românilor care locuiesc și muncesc în Marea Britanie.

Cei de la publicația mai sus citată susțin că românul  a dispărut în urmă cu patru zile iar prietenii săi susțin că nu l-au mai văzut din duminica de  5 februarie, când a participat la protestele din fața Institutului Cultural Român organizate de comunitatea românilor din Londra.

Cristian Sîrbulescu, 33 de ani, este deținătorul postul de televiziune online INPRO, iar duminică trecută  a fost prezent în mijlocul protestatarilor de la ICR Londra și le-a luat acestora mai multe interviuri care urmau să fie difuzate în mediul online. De luni, precizează Ziarul Românesc, telefoanele lui sunt închise, și-a închis și pagina personală de Facebook, dar și canalele de Youtube.

Prietenii lui Cristi susțin că  de luni nu a mai mers la serviciu și nu a ajuns nici acasă iar colegii săi nu înțeleg ce s-a întâmplat. Îngrijorați aceștia au intrat în contact cu sora lui Cristi, în România, care dezvăluit că nu este pentru prima dată când fratele său își suspendă pagina de Facebook și că speră din suflet ca totul să fie o glumă. Femeia a declarat, potrivit prietenilor tânărului, că acesta nu este în România, dar că a primit un mesaj pe Facebook de la un profil necunoscut în care scria să stea liniștită că fratele său este bine.

Unul dintre prietenii săi a anunțat poliția care îl caută la această oră. Potrivit polițiștilor, Cristi nu se află în baza lor de date și nici în cea a spitalelor din UK. Polițiștii au extins cercetările.

Publicația de limba română a românilor din UK a lansat următorul mesaj în spațiul public: “Dacă cineva l-a văzut sau are informații despre Cristi, poate anunța poliția Dagenham sau poate suna la Ziarul Românesc: 07825 160 829.”

Vezi aici articolul din Ziarul Românesc

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri