Tupeu de țigan interlop din România. Șeful clanului Cârpaci vrea să facă închisoare doar dacă are piscină

Ziarul Evenimentul Zilei a publicat astăzi modul absolut grobian în care un șef de clan țigănesc din România tratează legile statului român. Condamnat la 7 ani și 2 luni pentru mai multe fapte penale, Ionelaș Cârpaci a dispărut din țară înainte de aflarea sentinței

Liderul clanului Cârpaci, condamnat la 7 ani și 2 luni de închisoare pe 8 iunie, a solicitat să ispășească pedeapsa în Germania. Originar din Argeș, Ionelaș Cârpaci a făcut avere cu case naționalizate și a dat țepe de milioane în Timișoara, după Revoluție, apoi s-a mutat în Frankfurt, a devenit cetățean german și și-a schimbat numele în Ionel Sandner. Deși era căutat, oficial, din 9 iunie, poza lui Sandner (49 de ani) a apărut recent pe site-ul Poliției Române.

Fiul baștanului, Nelson, susține că tatăl său nu se ascunde, ci e acasă în Germania și că, eventual, se pregătește să facă pușcărie acolo, într-un penitenciar „cu piscină, sală de sport și cinematograf”. Sursele EVZ arată, însă, că bărbatul acționează pentru a amâna momentul intrării după gratii.

Nonu Cârpaci, un important membru al clanului său, care s-a întâlnit recent cu Ionelaș Cârpaci la o nuntă, a declarat, pentru EVZ, că acesta nu vrea să facă pușcărie în România.

Vă reamintim că Inalta Curte de Casatie si justitie l-a condamnat definitiv la 7 ani si doua luni de inchisoare pentru grave ilegalitati in vanzarea unor terenuri. Sentinta impune si plata unor despagubiri in valoare de un milion si jumatate de euro

Liderul clanului Carpaci a disparut dupa condamnarea de sapte ani si doua luni, data de Inalta Curte. Concret, Carpaci a fost pedepsit dupa ce a vandut unei firme un teren care apartinea, de fapt, Primariei. Pentru aceasta tranzactie ilegala a falsificat stampila institutiei si semnaturile si a cerut peste 200 de mii de euro. Firma care a dat acesti bani a apucat chiar sa ridice un bloc de locuinte acolo si abia apoi s-a descoperit falsul. De altfel, aceasta tranzactie a si dus la falimentul acelei companii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri