Video: Trei morţi şi 11 răniţi la un concert în Austria

Un bărbat a deschis focul în Austria la întâmplare, împotriva unei mulţimi de aproximativ 150 de persoane, omorând două persoane şi rănind alte 11, după care s-a sinucis.

Potrivit reprezentanţilor poliţiei din Austria, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la un concert rock desfăşurat în aer liber lângă orașul Nenzing, din landul Vorarlberg. Bărbatul de 27 de ani s-a certat cu iubita lui înainte de a recurge la acest gest.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din zonă, unii dintre ei fiind în stare foarte gravă. Anchetatorii au declarat că iubita bărbatului care a recurs la acest gest absolut înfiorător, nu a fost rănită.

Citeşte şi: Un tânăr politician nordic: Nu vreau să arăt ca un ROMÂN JEGOS. Reacție imediată a ministrului pentru românii de pretutindeni

Printre răniţi sunt şi o femeie de 49 de ani din Elveţia, dar şi un bărbat în vârstă de 44 de ani, venit la întâlnirea motocicliştilor din Liechtenstein.

Poliţiştii încearcă acum să afle toate circumstanţele în care s-a produs atacul, fiind audiaţi mai mulţi martori. De asemenea, aceştia încearcă să afle şi dacă trăgătorul, în vârstă de 27 de ani, avea sau nu permis de port-armă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri