Doctor OZ va veni miercuri în România

Într-o postare pe care a făcut-o pe pagina sa de facebook, celebrul Doctor Oz, pe numele său adevărat Mehmet Cengiz Öz, a anunțat zilele trecute un eveniment de excepție la București. Miercuri, începând cu ora 8.30 acesta se va afla la Sala Palatului și le va împărtăși românilor o parte din secretele lui. Medicul american de origine turcă va susține o conferință denumită Take your life to the next level și apoi va înmâna premii unor personalități medicale românești în cadrul Galei pentru excelență în sănătate.

Conferința, care este dedicată stilului sănătos de viață a fost deja proclamat evenimentul anului 2016 în domeniu, iar cel mai important aspect al evenimentului este că Dr. OZ a alocat un interval de timp în care este dispus să răspundă la întrebările participanților la conferință. Întrebările pot fi adresate încă de pe acum organizatorilor sau chiar pot fi postate pe pagina de facebook a Dr. OZ. De altfel pe pagina de socializare oficială a celebrului doctor  se pot găsi mai multe detalii referitoare la eveniment.

Dr. Oz a devenit celebru ca promotor al medicinei alternative și a fost puternic promovat de cunoscuta prezentatoare TV din America Oprah Winfrey, care l-a promovat pe acesta în cadrul emisiunilor sale. Chiar dacă românii l-au putut urmări pe Dr. OZ la televizor ani de-a rândul, emisiunile sale fiind celebre în întreaga lume, acum au șansa să-l vadă pe viu, în cadrul evenimentului de miercuri de la Sala Palatului.

Pe site-ul dedicat din România mai puteţi găsi şi informaţii despre cum se poate obţine chiar şi acum pe ultima sută de metri un loc la cea mai interesantă conferinţă din acest domeniu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri