Un candidat la conducerea partidului laburist promite că va bloca BREXIT

Un politician britanic care candidează la una din cele mai importante funcții politice din Marea Britanie a decis să folosească BREXIT ca și suport în campania electorală. Pretendentul la conducerea Partidului Laburist din Marea Britanie,Owen Smith, promite să voteze împotriva declanşării Articolului 50, a transmis ieri Ziarul Românesc, citând presa britanică.

Smith vrea să adune capital politic mizând pe nemulţumirea legată de Brexit și încearcă să preia conducerea Partidului Laburist de la Jeremy Corbyn. El a promis că va încerca să blocheze lansarea procedurii de Brexit prin votarea împotriva oricărei tentative de declanşare a Articolului 50, până în momentul în care premierul Theresa May va organiza  un alt referendum care să le permită britanicilor să voteze referitor la ieșirea din UE având la dispoziție datele corecte. 

“Britanicii au fost minţiţi de campania «leave»: ei merită să aibă un cuvânt de spus în ieșirea pe care conservatorii vor să o încheie cu UE”, a spus Smith.

“Nimeni nu ştie cum va arăta Brexitul. Ar putea să presupună terfelirea drepturilor muncitorilor şi normelor de mediu, deschiderea serviciului naţional de sănătate către competitori străini, sau să facă mai dificil comerţul cu vecinii noştri”, a adăugat el.

Vezi aici știrea din presa britanică.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri