Un copil român este pus în pericol de tatăl inconștient doar pentru distracție! Vezi video!

Un tată inconștient a reușit, printr-o simplă postare pe youtube să deranjeze mii de români dintre care o parte au anunțat deja că vor suna la protecția copilului pentru a sesiza situația creată. Este vorba de tatăl copilului supranumit “micul Hercule” care a mai postat diverse filmulețe pe net care îl aveau drept erou pe puștiul său.

 Giuliano Stroe, copilul de 11 ani care este supranumit deja cel mai puternic copil din lume a fost pus ca, împreună cu fratele său mai mic în vârstă de numai 9 ani, să se joace un joc de-a dreptul periculos. Astfel tatăl copiilor, un inconștinet pe nume Iulian Stroe i-a îndemnat pe cei doi copii să treacă în mod repetat printre picioarele unui cal foarte agitat care, după cum se vede din filmulețul postat pe youtube este destul de nervos și amenință să lovească în orice moment cu copita pe unul din cei doi copii.

Tatăl inconștient nu numai că a aconsiderat acest gest o simplă joacă dar a avut grijă să înregistreze toată isprava și să o posteze pe youtube în ideea în care este o faptă cu care trebuie să se laude lumii întregi. Vezi mai jos filmul și spune ce crezi despre astfel de părinți degenerați.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri