Un filmuleț despre refugiați are 5 milioane de vizualizări în câteva zile. Vezi video

În videoclipul pe care îl puteți urmări  mai jos este prezentată criza refugiaţilor şi felul în care această criză a început. În afară de succinta explicaţie a întregii probleme, videoclipul explică de asemenea rolul ţărilor care se învecinează cu Siria în ajutorul şi oferirea de azil celor care fug din calea războiului. Videoclipul  prezintă  numărul de refugiaţi pe care cele mai bogate țări ale lumii, precum Quatar, Kuwait sau Arabia Saudită l-au primit: ZERO, în timp ce ţări ca Marea Britanie sau Germania au primit sute de mii de imigranţi.

Filmuleţul are deja mai mult de patru milioane de vizualizări, devenind rapid unul dintre cele mai vizionate filmulețe de pe internet. Dacă cele prezentate sunt în totalitate adevărate atunci situația creată de criza imigranților din Siria este una foarte serioasă. Cam așa arată criza refugiaților din Siria în viziunea celor care au făcut filmulețul. Ce spuneți de asta?

Related Articles

1 COMMENT

  1. Eu zic sa primim si noi refugiati pentru ca nu este vina lor de ce se intampla in tara lor. SUA si-a bagat “coada” si aici si uite cum si-au patat din nou mainile de sangele atator oameni nevinovati.Cum ar fi daca noi am fi in situatia lor? Imaginati va numai, mai ales cu copii dupa voi.

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri