Un musulman din Germania și-a ucis fiica de 19 ani pentru că a furat prezervative

Daily Mail a prezentat un caz teribil petrecut în Germania unde un bărbat de origine musulmană și-a omorât fiica prin sugrumare deoarece aceasta a fost surprinsă de poliție când încerca să fure prezervative pentru a putea face dragoste cu iubitul ei. Tânăra, pe nume Lareeb Khan, avea doar 19 ani și era angajată ca și tehnician dentar.

Mai mult după ce și-a omorât fiica cu sânge rece deoarece refuza să aibă o căsătorie aranjată și să urmeze sfaturile părinților cu privire la iubitul ales, Asadullah Khan ajutat de soția sa au recurs la un gest oribil. Au urcat trupul neînsuflețit într-o mașină și l-au transportat într-un loc izolat din orașul în care locuiesc, Darmstadt unde l-au abandonat.

Bărbatul și soția sa au fost arestați iar monstrul în vârstă de 51 de ani susține că și-a iubit fiica și că a omorât-o pentru că a pătat onoarea familiei deoarece a încetat să poarte voalul islamic și a întreținut relații sexuale. Mama fetei a susținut că a fost forțată de bărbat să participe la aruncarea trupului și că nu a putut face nimic să prevină odioasa crimă. A fost contrazisă de cealaltă fiică a cuplului, în vârstă de 14 ani care a susținut că femeia a fost extrem de conștientă de cele întâmplate și că a susținut gestul bărbatului. Mai mult se pare că femeia obișnuia să o bată constant pe fata de 14 ani cu un băț.

Bărbatul musulman și soția sa sunt acum judecați de Tribunalul din Darmstadt și își așteaptă sentința.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri