Dezinformare grosolană sau adevăr crud: Imigranții au adus un val de violuri peste Germania

Un institut german pe nume Gatestone Institute a făcut de curând publică o statistică care conține date de-a dreptul tribile despre abuzurile sexuale pe care imigranții le săvârșesc în Germania de 3 luni de zile.

Reprezentanții institutului susțin că un număr tot mai mare de femei, în special tinere sunt violate în ultimile 3 luni în Germania ca urmare a fluxului de imigranți care s-a abătut asupra acestei țări. Conform datelor prezentate de institut nu doar femeile imigrante din adăposturile pentru refugiați sunt supuse repetat abuzurilor sexuale dar din ce în ce mai multe femei germane cad pradă violurilor comise de către refugiați.

În timp ce violurile din adăposturile pentru refugiați sunt trecute sub tăcere chiar de către victime care se tem pentru siguranța lor fizică, abuzurile asupra femeilor germane au fost ascunse de autorități pentru a nu inflama mai tare spiritele care deja sunt destul de aprinse.

Bilanțul făcut de institutul mai sus menționat este unul de-a dreptul dramatic. În afara datelor prezentate cu referire la cazurile concrete de violuri și abuzuri sexuale petrecute în ultimile trei luni raportul mai prezintă o scrisoare trimisă politicienilor germani de către o coaliție de organizații care activează în domeniul asistenței sociale și al drepturilor femeilor, scrisoare care descrie o situație de-a dreptul incredibilă.

În această scrisoare ONG-urile atrag atenția asupra situației femeilor din campusurile pentru refugiați, care sunt de multe ori supuse abuzurilor sexuale deoarece condițiile de cazare oferite de statul german nu le oferă protecția necesară.

Vă cităm din scrisoarea respectivă:

“Consecințele sunt numeroase violuri si agresiuni sexuale. Primim, de asemenea, un număr tot mai mare de rapoarte de prostituție forțată. Trebuie subliniat:.. Acestea nu sunt cazuri izolate”.

“Femeile raportează că, la fel ca și copiii, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Ca rezultat, multe femei dorm în hainele lor de stradă. Femeile raportează în mod regulat că ele nu folosesc toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol și jaf. Chiar și în timpul zilei, simpla trecere prin tabăra este o situație îngrozitoare pentru multe femei.”

Vezi raportul complet și prezentarea cazurilor înregistrate în ultimile 3 luni în Germania pe pagina Gatestone Institute.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri