Cum a reușit o tânără care trăia din ajutor de șomaj să câștige 1 milion de dolari prin muncă cinstită

De cele mai multe ori tinerii care își pierd locul de muncă devin depresivi și nu reușesc să se redreseze foarte repede deoarece piața locurilor de muncă este destul de lipsită de oportunități oferite acestora. Nu este și cazul Kimrei Luna care în anul 2012 se afla într-o poziție nu foarte bună. Tânăra trăia împreună cu soțul ei, cu socrii și cu cei doi copii în aceeași casă, în California încercând să trăiască de pe o zi pe alta.

Timp de patru ani de zile nici tânara nici soțul ei nu au ajut un loc de muncă constant. Au avut ceva economii care s-au evaporat repede și singura sursă de venit pe care o mai aveau era ajutorul de somaj, conform  Business Insider.

Între timp, soțul ei și-a găsit un loc de muncă ca și șofer și așa familia a început să aibă asigurate cheltuielile de bază. După mai bine de șase luni Kimra Luna, sătulă de stat acasă, și-a cumpărat un computer și și-a deschis un blog. În scurt timp s-a și angajat și a început să vândă suplimente organice și produse pentru îngrijirea pielii. În tot acest timp a început să citească tot mai multe studii despre antreprenoriat și s-a hotărât să încerce o afacere pe cont propriu. Astfel la începutul anului 2014 a hotărât să renunțe la job și să-și deschidă propriul site. A făcut un împrumut de 5000 de dolari cu care și-a plătit crearea siteului, o serie de cursuri online precum și promovarea acestuia pe Facebook.

Primul produs pe care l-a lansat cu ajutorul siteului s-a numit  “Crushing it on Facebook” (Cum să reuşeşti pe Facebook) și a primit foarte repede numeroase cereri de consultanță. A început să-și vândă pachetele de training care constau în oferirea de consultanță pentru 12 săptămâni și costau 2000 de dolari iar în 6 săptămâni deja câștigase 10.000 de dolari. La un an distanță, la începutul lui 2015, compania sa are venituri de 950 de mii de dolari și se dezvoltă într-un ritm amețitor.

În prezent principalul produs al companiei condusă de Kimra Luna este un pachet de marketing care are o durată de 12 săptămâni care are un cost de 2000 de dolari și la care sunt înscriși deja peste 500 de cursanți. Femeia susține că lucrează nu mai mult de 30 de ore pe săptămână dar că între timp și-a angajat doi asistenți care o ajută să-și conducă afacerea precum și un bucătar care îi prepară zilnic mâncarea dorită.

Tânăra care a reușit în doar un an de zile să ridice o afacere de 1 milion de dolari cu ajutorul Facebook dar mai ales al ambiției și al propriei imaginații și-a promovat atât de bine imaginea și produsele încât povestea ei de succes a fost preluată de presa din întreaga lume.

 

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri