Un italian de 79 de ani a vrut să profite sexual de o îngrijitoare româncă. Respins de aceasta a acuzat-o de furt

O faptă de-a dreptul josnică săvârșită de un octogenar italian la adresa unei îngrijitoare românce din Italia a fost prezentată ieri de publicația italiană Il Resto dl Carlino.

Pe data de 8 februarie 2017, bătrânul a sesizat poliția că a fost înșelat de o îngrijitoare de origine română, fără însă a depune plângere scrisă în acest sens. Ca umare a cercetărilor efectuate de polițiștii din Forlì s-a stabilit că îngrijitoarea româncă nu era altceva decât victima unui episod de molestare. Totul s-a petrecut în orașul  Forlì pe via Corridoni, unde cei doi s-au întâlnit pentru un interviu legat de muncă.

Bărbatul, în vârstă de  79 de ani, a declarat agenților că românca s-ar fi prefăcut că dorește să lucreze ca îngrijitoare și i-a furat circa 400 de euro și un lănțișor din aur, apoi a fugit.

A doua zi, după ce a aflat din mass-media acuzațiile aduse de bătrân, femeia s-a prezentat la comisariatul de poliție și a declarat că nu a furat nici banii, nici lănțișorul din aur. În plus, le-a arătat polițiștilor conținutul celularului său pentru a demonstra că bărbatul continua să o caute. Tânăra a mai declarat că bărbatul ar fi contactat-o cu scuza de a avea nevoie de o îngrijitoare, dar că odată ce s-au întâlnit i-a propus să aibă relații sexuale și să se mute în locuința sa. Acesta ar fi adăugat că dacă nu-i va accepta propunerea o va denunța la poliție pentru furt și pentru a o convinge i-a oferit suma de 400 de euro și un lănțișor din aur.

Românca a refuzat orice fel de relație și cadourile oferite. Italianul, văzând că este respins, a urmărit-o până la locuința sa, continuând în mod insistent să îi telefoneze și să-i spună că a făcut deja plângere și că dacă se va duce să trăiască cu el o va retrage.

Femeia a mai declarat polițiștilor că bărbatul i-a arătat că are un pistol pe care îl păstra în torpedou pentru a o intimida. Carabinierii l-au găsit pe bătrân la Forlì și pe timpul percheziției au descoperit un pistol de jucărie, suma de 400 de euro și lănțișorul din aur despre care declarase în mod fals că i-au fost furate.  Bărbatul a fost denunțat și acum este anchetat de autoritățile locale.

Vezi ai jos știrea din presa italiană:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri